Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dreamevents
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Organizare botez
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fără botez nu este mîntuire!

Consiliere, detalii, formalitati

• Nasterea, ca un prim moment din viata omului, constituie premiza unui obicei deosebit, la care, alaturi de familie, participa intreaga colectivitate.

• “Cum se naste un baiat sau o copila, totdeauna se inscrie in cer intr-o carte, care se numeste cartea sortie, nu numai numele, ci si tot viitorul sau cum are sa fie: bun ori rau: de unde vine apoi si zicala: “asa mi-a fost scris”.

• Fie ca este primul copil sau nu, timpul e neindurator, apar stress-ul, dorinta de perfectiune, grija de a nu uita nimic si totodata, de a va simti bine si siguri pe voi. Este momentul ca DreamEvents sa va ofere ajutorul. Din acest moment, totul va merge ca pe roate, iar dumneavoastra nu trebuie decat sa aveti increderea ca v-ati dat pe mana cui trebuie.

• In orice moment al colaborarii noastre puteti beneficia de sprijinul si sfatul nostru competent. Grijile le lasati in seama noasta, iar daca aveti nelamuriri, indoieli sau pur si simplu sunteti nehotarati.

• DreamEvents va este alaturi!
# Suntem profesionisti si lucram dupa regula primul venit - primul servit, deaceea va recomandam sa ne contactati cat mai din timp posibil, pentru a fi sigur ca pentru data aleasa de dumneavoastra nu este facuta o alta rezervare.
Cadouri marturii botez
Cruciulite marturii
Decor Cristelinita
Invitatii botez
Lumanari botez
Sapun prosop preot nasa
Set complet trusou botez
Sticlute Mir
Trusou botez
Si multa voie buna...
Din Gura in Gura