Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dreamevents
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Team Building
Brand
www.dreamevents.go.ro
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
“Nu putem schimba lumea prin mutarea muntilor ca intreg, ci piatra cu piatra.”

DreamEvents si-a propus sa dezvolte programe de teambuilding care sa satisfaca cu precizie nevoile clientului, indiferent daca ele presupun un eveniment bazat pe distractie sau o dezvoltare si o invatare serioasa.

De ce programe de team-building?

Oferta de programe de teambuilding este mai mare ca niciodata si se afla in permanente dezvoltare. Nevoile diferite ale fiecarui client solicita un spectru foarte larg de solutii si abordari care sa se potriveasca specificului organizatiei client.

Acest spectru are la cele doua capete ale sale pe de o parte distractia si aventura memorabila de grup pentru echipe de angajati de orice nivel, dar si pentru familie sau prieteni, iar pe de alta experiente puternice de invatare si dezvoltare pentru companii serioase si echipele manageriale ale acestora.

Este deci esential sa diferentiem diferitele tipuri de programe posibile si sa le aplicam in functie de nevoile punctuale ale clientului. Modul in care sunt concepute programele de teambuilding ar trebui deci sa fie la fel de unic precum este fiecare organizatie-client si nevoile ei.

Conceperea si executia programelor de teambuilding trebuie sa tina cont de evaluarea nevoilor si obiectivelor clientului, si, de la caz la caz, trebuie adaptate la timpul si resursele pe care clientul le are la dispozitie.

Programe de aventuri „outdoor“ diluate constituite din concursuri de paint-ball sau tururi de mountainbike nu sunt solutii reale pentru majoritatea nevoilor participantilor, desi pot fi potrivite anumitor obiective.

Clienti informati solicita programe care sunt adaptate cu grija la situatia lor specifica si care pun un puternic accent pe rezultatele teambuilding-ului.

Fiecare program trebuie structurat in functie de nevoile fiecarui client. Structura programului este parghia care permite organizatorilor, trainerilor si reprezentantilor companiei sa construiasca teambuildinguri care sa ii duca din punctul A in punctul B al dezvoltarii echipei. Din starea actuala catre starea dorita.

Programe outdoor fara o structura coerenta si fara o executie profesionista se pot degrada intr-o serie de jocuri fara sens. In functie de cerintele clientilor, este importanta pastrarea unei balante intre activitati propriu-zise si analiza/de-brief.
Din Gura in Gura